„Miarą Twojego człowieczeństwa jest wielkość Twojej troski o drugiego człowieka.” – ks. Mieczysław Maliński

Kochani!

Serdecznie zapraszamy do udziału w kiermaszu organizowanym przez Fundację Wspierania Rozwoju Społecznego „Leonardo”.

Prezentowane i sprzedawane przedmioty rękodzieła zostały wykonane przez osoby niepełnosprawne na rzecz których Fundacja pracuje od roku 2002.

Z każdym dziełem związana jest historia jego Twórcy, emocje i przeżycia. U nas znajdziesz wyjątkowe dzieła tworzone z sercem, z pełnym zaangażowaniem i pasją.

Sprawiając sobie drobny upominek lub kupując dla bliskich, wspierają Państwo budowę naszego Centrum Zdrowia Psychicznego w Sułkowie, gmina Wieliczka.

Zakup każdego przedmiotu to wsparcie Centrum Zdrowia Psychicznego dla Dorosłych, a w przyszłości także dla Dzieci i Młodzieży – mieszkańców Powiatu Wielickiego. Każda przekazana złotówka na tak szlachetny cel jest – Darem Serca dla Centrum. Licząc na Państwa życzliwość pragniemy wyrazić przekonanie, iż dzięki udzielonej pomocy przed osobami wymagającymi wsparcia, otworzą się drzwi do realizacji nowych planów i marzeń.

Owoce zaangażowania w tę pomoc pozwolą nam z optymizmem patrzeć w przyszłość, przepełniając wszystkich wiarą, że są wśród nas ludzie zawsze gotowi do pomocy drugiemu człowiekowi. Wierzymy, że wspólnie możemy wnieść więcej światła w życie tych, których los doświadczył.

Jak mogę kupić produkt

Rezerwacji można dokonać umieszczając w postach opisujących Kiermasz na naszym fanpage: Fundacja Wspierania Rozwoju Społecznego „Leonardo” | Facebook komentarz pod zdjęciem zawierającym wybrany przez Państwa produkt – należy wskazać konkretny numer wybranego dzieła. W wiadomości zwrotnej podamy koszt wysyłki przedmiotu.

Rezerwacja zostanie anulowana, jeśli wpłata nie zostanie dokonana w ciągu 3 dni od dokonania rezerwacji.

Dokonanie wpłaty na numer konta:

39 1910 1048 3402 9660 1121 0001 z dopiskiem „Dar Serca” z doliczeniem kosztu wysyłki, który zostanie ustalony indywidualnie.

W następnym kroku prosimy o wysłanie maila na adres: promocja.wola@fundacja-leonardo.pl z numerem wybranego produktu, potwierdzeniem przelewu oraz adresem na który prześlemy zakupiony przedmiot.

Zapraszamy!!!